Korištenje stranice www.daruvar.hr obavlja se u skladu s ovim Uvjetima korištenja, a daljnjim korištenjem stranice potvrđujete prihvaćanje Uvjeta.

Sav sadržaj na stranicama www.daruvar.hr vlasništvo je Grada Daruvara, osim ukoliko nije drugačije naznačeno. Sve podatke, informacije, fotografije, tekst ili dio teksta kao i ostalo što je namijenjeno besplatnoj upotrebi može se koristiti uz obavezno navođenje cjelovitog izvora: „Izvor: www.daruvar.hr“.

Sukladno odredbama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, upotreba službenih oznaka Grada (grb i zastava) dopuštena je pravnim osobama radi promicanja interesa Grada, uz prethodno odobrenje Gradonačelnika.

Neovlašteni pokušaji izmjene podataka unutar sustava, zaobilaženje ili zanemarivanje sigurnosnih postavki kao i korištenje sustava u svrhu različitu onoj kojoj je namijenjena, zabranjeni su i mogu postati predmetom kaznenog progona te se takve aktivnosti mogu proslijediti nadležnim pravosudnim tijelima.

Grad Daruvar poštuje privatnost i povjerljivost osobnih podataka posjetitelja stranice www.daruvar.hr. Stranica ne prikuplja podatke o posjetiteljima, osim podataka koje posjetitelj dobrovoljno pruži tijekom korištenja stranice, a i u tom slučaju dobiveni podaci ostaju strogo povjerljivi te se mogu koristiti isključivo u cilju pružanja usluga i/ili davanja odgovora.

U nastojanju daljnjeg poboljšavanja kvalitete stranice www.daruvar.hr, Grad Daruvar prikuplja informacije od posjetitelja stranice koje se tiču IP adrese, vremenu posjeta, preuzetom sadržaju, načinu pristupa, broju posjetitelja, vrste pretraživača i operativnih sustava, kao i demografske podatke o posjetama, ne ulazeći u privatnost individualnog korisnika. Tako prikupljeni podaci koriste se isključivo u statističke i sigurnosne svrhe.

Sadržaj postavljen na stranici www.daruvar.hr može sadržavati hipertekstualne veze (poveznice) koje upućuju ka drugim stranicama i/ili serverima koje održavaju druge javne i/ili privatne organizacije, ustanove ili tvrtke. Svrha takvog upućivanja na usluzi je posjetiteljima i predstavlja preporuku informativnog karaktera, no Grad Daruvar ne jamči za točnost, relevantnost i/ili potpunost takvog sadržaja.

Podaci prikazani na stranici www.daruvar.hr informativnog su karaktera. Grad Daruvar i njegove službe čine napore da osiguraju točne i potpune podatke na web stranici, no obzirom na brzinu i kratkoću rokova kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da se, prije donošenja odluke zasnovane na informacijama sa stranice www.daruvar.hr, obratite relevantnim izvorima informacija.