• 16. studenoga 2017.
  • 15:00

Radionica će se održati u četvrtak, 16. studenoga 2017. g., od 15 do 19 sati u Velikoj vijećnici Gradske uprave Daruvar, Trg kralja Tomislava 14, Daruvar.

Imate teškoća s financiranjem svojih projekata? Možda je crowdfunding rješenje za vas.

Za sve predstavnike organizacija civilnoga društva, ustanova u zajednici i jedinica lokalne samouprave organiziramo radionicu o crowdfundingu – grupnom financiranju pod nazivom „Koraci u pripremi i provođenju crowdfunding kampanje za udruge“.

Radionica je koncipirana u dva dijela: u prvom dijelu će nam pokretači crowdfunding platforme za udruge „Čini pravu stvar“ predstaviti funkcioniranje platforme te dosadašnje uspjehe projekata udruga koje su ostvarile financiranje na taj način, a potom će nam se predstaviti predstavnici Glazbene škole Brune Bjelinskog Daruvar te podijeliti svoje iskustvo stečeno kroz provedenu crowdfunding kampanju.

U drugom dijelu imat ćete priliku proći sve korake u pripremi i provođenju uspješne crowdfunding kampanje uz teorijski i praktični model rada. Edukaciju će voditi predstavnici Udruge osoba s invaliditetom SMŽ/GrAk – Građanski aktivizam, koji su dovršili edukaciju „Crowdfunding akademija“ te usvajali znanja najznačajnijih stručnjaka na području crowdfundinga u Hrvatskoj.

Radionicu organizira Centar za civilne inicijative u sklopu programa E-misija[1].

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika ograničen na 20 (kriterij za odabir je vrijeme prijave na radionicu).

Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: ured@cci.hr (T. 098 877 410, Nikolina T. Dupor).