Radovi na plinovodu

Na plinovodu DN 150 Omanovac – Daruvar, dana 25. listopada (ponedjeljak) obavit će se strojarsko-montažni radovi u vremenu od 07:00 do 08:00 sati te će se ispuhivati plin iz navedenog plinovoda kao i na mjerno redukcijskim stanicama.
Ispuhivanje će obavljati stručni zaposlenici tvrtke Plinacro d.o.o. Navedeni postupak je strogo kontroliran i siguran. Prilikom ispuhivanja doći će do stvaranja veće razine buke te Vas ovim putem izvješćujemo da znate da se radi o planiranim i kontroliranim aktivnostima i na maksimalno siguran način, kako za ljude tako i za okoliš.

Pravna klinika Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu dostupna u Daruvaru

Pravna klinika je jedinica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja građanima pruža besplatnu pravnu pomoć. Osim u rezidentnoj klinici u Zagrebu građani imaju priliku potražiti besplatnu pravnu pomoć u 15 gradova kroz 7 krugova. Stranke na intervju sa studentima moraju ponijeti osobnu iskaznicu te dokumentaciju relevantnu za pravni problem. Pravna klinika strankama pruža opće pravne informacije i pravna mišljenja, no nije ovlaštena sastavljati podneske niti zastupati stranke u postupcima.
U Gradu Daruvaru Pravna klinika održavat će se jednom mjesečno od mjeseca listopada do svibnja, petkom u terminu od 9,00 do 11:45 sati u Velikoj vijećnici Uprave Grada Daruvara.

Likovni Natječaj „Vrijedna pčelica“

Organizator likovnog Natječaja „Vrijedna pčelica“ je Lokalna akcijska grupa „Bilogora-Papuk“ u suradnji sa osnovnim školama sa područja LAG-a. Natječaj traje od 01. studenog 2021 godine do 10.veljače 2022. godine. U Natječaju sudjeluju polaznici IV. razreda osnovnih škola sa područja LAG-a „Bilogora-Papuk“ svojim likovnim radovima na zadanu temu.
Najbolji radovi i najbolji razredni odjeli biti će nagrađeni prigodnim paketima.

THE COOL JAZZ DUO

Dana, 13. listopada 2021. u Pučkom otvorenom učilištu Daruvar održat će se koncert u izvedbi THE COOL JAZZ DUO, Saše Nestorovića i Veljka Glodića.
Ulaz je besplatan!
Skip to content