Koncert poznatog benda Mercy Street sa sadržajem pozitivne duhovne tematike

Udruga ”Ima nade” iz Čakovca u suradnji s Baptističkom crkvom Daruvar, a pod pokroviteljstvom Grada Daruvara, organizira koncert poznatog benda Mercy Street sa sadržajem pozitivne duhovne tematike u žanru rythma i bluesa. Ovi vrhunski glazbenici poklanjaju turneju nekolicini gradova u Hrvatskoj gdje su između ostalog uvrstili i Grad Daruvar.

Koncert će se održati u utorak 15. lipnja 2021. godine na glavnom gradskom trgu s početkom u 19:30 sati. Ulaz na koncert je besplatan, a organiziran je u skladu s epidemiološkim mjerama.

Pozivamo Vas da se pridružite sportskom pikniku i treningu aktivne Hrvatske uz Asju Petersen, Renatu Sopek i TIM Kineziološkog fakulteta Zagreb

Ovim putem Vas pozivamo da se pridružite sportskom pikniku i treningu aktivne Hrvatske uz Asju Petersen, Renatu Sopek i TIM Kineziološkog fakulteta Zagreb! Svi zainteresirani prethodno se moraju prijaviti putem linka aktivnahrvatska.hr
Svi ostali će imati mogućnost praćenja treninga na stadionu Sokol, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

U sklopu Sportskog piknika biti će organizirana i Sportska zona za najmlađe, gdje će se uz pomoć volontera, studenata i magistara kineziologije provoditi sportske i rekreacijske aktivnosti. Animacija će trajati od 10,00 – 10,45 ( mini trening za najmlađe). U samom Park Perivoju bit će označena navedena Sportska zona gdje će sva djeca biti pod stručnim nadzorom.
Tim Aktivne Hrvatske će također prije samog treninga sudjelovati u Pikniku i podružiti se sa posjetiteljima.

OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA

Promet će biti zatvoren za sva vozila u subotu 21.05.2021. zbog održavanja “Tržnice cvijeća” od 07:00 do 15:00 sati. Promet će biti zatvoren od križanja ulice Josipa Jelačića/Trga kralja Tomislava i ulice Stjepana Radića do križanja ulice Krste Frankopana i ulice Julijev park.

Skip to content