Grad Daruvar u suradnji s Turističkom zajednicom Daruvar Papuk organizira 7. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme u Daruvaru 05. svibnja (subota) 2018. godine.

Sajam organiziramo na glavnom gradskom trgu koji se prostire na 10.000m2 i pruža Vam priliku da si rezervirate dovoljno prostora za cijeli Vaš asortiman proizvoda.
 cvjetni1 

U sklopu 7. sajma cvijeća dodatno ćemo upotpuniti program sajma gastro ponudom te privući još veći broj posjetitelja. Sajamski prostor obogatit ćemo i ponudom prerađevina od voća i povrća te raznim kreativnim radionicama.

cvjetni2

Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvijetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Isto tako, građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, s toga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.

Pozivamo Vas ovim putem da sudjelujete na našem sajmu na kojem je cijena izlaganja besplatna, a svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnice koju možete preuzeti OVDJE.