Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje turističke ponude destinacije Daruvar – Papuk koje će se održati 25. svibnja (subota) 2019. godine od 09,00-19,00h na Europskome trgu u Zagrebu. Na Europskome trgu, u subotu, predstavili bi se turistički ponuđači na 15 štandova;

Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae” bi predstavljali našu najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana, zatim bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavit će Badel 1862 d.d.-Vinarija Daruvar dok će kompletna ponuda biti upotpunjena i ponudom jedinstvenih sireva OPG-a Jareš te ponudom jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva.

Turistička zajednica Daruvar – Papuk posjetiteljima će predstaviti kompletnu turističku ponudu destinacije ali i manifestaciju VINODAR – najzabavniji festival vina koja će se održati u Daruvaru dana 31. svibnja – 9. lipnja 2019. godine isto tako i pozivati sve zainteresirane da posjete manifestaciju dana 08.6.2019. kada je organiziran vinski izletnički vlak iz Zagreba za Daruvar „VINODAR EXPRESS“ po cijeni od 30,00 kuna povratna karta.

Također svoju ponudu domaćih proizvoda predstavit će i OPG Vlasta Bokulić sa svojim domaćim džemovima, pekmezima, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire od meda i daruvarske likere dok će Eliška predstaviti unikatan nakit daruvarskog kraja. U ponudi će biti i proizvodi od aronije OPG-a Koči i Aronije Kop, lješnjaci OPG-a Jeniček i proizvodi od jabuke OPG-a Kešić. Daruvar je zelena oaza zdravlja, termalnih voda, bogate i raznovrsne kulture, aktivnog turizma nadomak Zagreba, stoga dođite na Europski trg ove subote 25.05.2019., upoznajte Daruvar i otkrijte zašto Daruvar voli život te zašto ćete i Vi zavoljeti Daruvar.

Turistička zajednica Daruvar – Papuk
Ivana Plažanin Vuković, dipl.oec
Direktorica