Poštovani,
pozivamo Vas da posjetite humanitarnu izložbu umjetničkih radova nastalih na Likovnoj koloniji u Centru Rudolf Steiner 2016. godine u Galeriji Grada Daruvara „Croatia osiguranje“, J. Knytla 1, Daruvar, subotom od 11,00 – 13,00 sati, nedjeljom od 17,00 – 19,00 sati a ostalim danima javiti se u Ured gradonačelnika, tel. 043 331 241.
Izložba je otvorena do 23. travnja 2018. god.

Prodajnog je karaktera a prihod od prodaje slika namijenjen je za opremanje Snoezelen sobe.
Senzorna soba Snoezelen zapravo je prostor osmišljen da potiče sva osjetila, ugodno smiruje i opušta, ali i poziva na istraživanje. Ovdje možete naći različite lampe i cijevi s mjehurićima koje mijenjaju boje, optička vlakna koja oblikuju zastore ili ih možete držati u rukama, projektore koji stvaraju zanimljive interaktivne prizore na zidovima, podovima ili stropu.
Senzorna soba Snoezelen ne služi samo pasivno promatranje različitih efekata, nego i za sudjelovanje u igri, uključivanje i isključivanje, kreiranje vlastitih igara i istraživanje. Oni koji ne mogu sudjelovati u multisenzornoj igri koristeći ruke ili noge, mogu koristiti upravljanje pogledom, pritiskanje sklopki i razne druge metode interakcije. Senzorna soba Snoezelen dostupna je i za slijepe i slabovidne osobe.
Ova soba ne postavlja ograničenja. Prikladna je za sve dobi i sve razine sposobnosti korisnika. Za opuštanje i smirenje tu je blago svjetlo, umirujući zvukovi, mirisi i mekane tkanine; za stimulaciju su zaduženi vizualni prizori, glazba i zvukovi, mirisi i zanimljive teksture koje se mogu istraživati; sparivanje boja, razumijevanje uzroka i posljedica, stvaranje tematskih okruženja i još mnogo toga potiče razvoj i učenje; ugodno okruženje idealno je za terapiju bez stresa i nelagode.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.