Daruvarski sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme već se po 6. put održava na Trgu kralja Tomislava u organizaciji Grada Daruvara i Turističke zajednice Daruvar – Papuk.

Program sajma dodatno je upotpunjen gastro ponudom što je privuklo još veći broj posjetitelja, ali i izlagača. Sajamski prostor obogaćen je ponudom zimnice, voća i povrća, a ovogodišnji koncept Cvjetnog sajma ponešto je drugačiji od prijašnjih jer je naglasak stavljen na najmlađe za koje su organizirane kreativne radionice na temu jeseni.

Obzirom da uskoro počinje sezona sadnje ukrasnog grmlja i drveća i priprema biljaka za zimsko mirovanje, pozivamo Vas da do 18 sati posjetite Daruvarski jesenski cvjetni sajam i počastite se novim biljkama i savjetima od iskusnih uzgajivača.

I ove godine u sklopu Cvjetnog sajma dodijeljena je nagrada za najljepše uređen izlog ili poslovni prostor. TZ Daruvar – Papuk objavila je javni poziv, a pravo sudjelovanja imale su tvrtke, trgovačka društva, obrti i ustanove koji koriste poslovni prostor na području grada Daruvara.

Prvu nagradu je ovog puta osvojio izlog Optike Častek, drugu izlog Boutiquea Gaga, a treću nagradu osvojila je Pučka knjižnica i čitaonica.

Još jednu kreativnu radionicu u sklopu Cvjetnog sajma predvodio je animacijski tim Animino. Facepainting već je odavno popularan među najmlađim Daruvarčanima, a zainteresiranost za ovu vrstu oslikavanja lica je velika.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.