Komorni zbor Crkve Presvetog Trojstva održao je Božićni koncert u istoimenom crkvi za sve ljubitelje tradicionalnih hrvatskih božićnih pjesama, ali i božićnih napjeva iz drugih zemalja. Solističke dionice otpjevali su: Laura Kozlinger i Marta Bijelić, učenice Glazbene škole Brune Bjelinskog Daruvar te Matteo Rašić koji od 2006. godine pjeva u zboru WiltenerSängerknaben. Na glasoviru je svirao profesor Tomislav Milić, a za orguljama Danijel Čolak koji je svoje glazbeno obrazovanje također stjecao u Glazbenoj školi Brune Bjelinskog Daruvar. Zborom je dirigirala ravnateljica škole Vanda Cegledi.

ZBOR CRKVE PRESVETOG TROJSTVA, DARUVAR redovito sudjeluje na misnim slavljima u Daruvaru, ali i u drugim župama. Izdvaja se misno slavlje u katedrali Uzvišenog Svetog Križa u Sisku, Dani kruha – centralna manifestacija, u Voćinu – posveta crkve Majke Božje…

Zbor je održao nekoliko samostalnih koncerata na kojima su nastupili brojni već afirmirani umjetnici. Sudjeluje na brojnim događanjima u gradu. Svake godine sudjeluje na smotri crkvenih zborova u Požegi, a sudjelovao je i na Božićnom koncertu koji se već tradicionalno održava 26.12. u Zagrebu u Ciboni.

Repertoar je raznolik. Njeguje se zborska glazba duhovnog, ali i svjetovnog karaktera od jednoglasnog gregorijanskog korala do suvremenog višeglasja.

Mišljenje da „glazba čovjeka moralno oplemenjuje“ je nit vodilja ovoga zbora.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.