Jučer je, 28. rujna. 2019. u sklopu Maske održan cjelodnevni program kako na gradskom trgu tako i u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar. Od puteljka do vode, praščićeve lude zgode, “Šareni svijet”, za vrtiće i niže razrede održan na gradskom trgu.
Praščići su poznati kao neobična bića, o tome nam govori i ova cijela priča.

VITA MIN SHOW, “Street show”, održan za sve uzraste. Radi se o interaktivnom uličnom show-u sa zračnim akrobacijama i participacijom publike.

TRIOLA LA LA, predstava uličnih zabavljača. Veseli je to putujući cirkuski cabaret na sklapanje i rasklapanje, za djecu i odrasle. Uigrani, zaigrani i preigrani trio nudi svojoj miloj publici pregršt vratolomija, akrobacija, žongliranja, muziciranja, plesa i pretumbacija, nudi joj smijeh i veselje, i boje slavlja i radosti.

Predstava ZELENI ŠUMSKI SAN u izvedbi PKD „Sloga“ Pakrac, održana je u kino dvorani za sve uzraste.
Priča je to o šumskim životinjama, velikim i onim malim koje se druže u proljetnoj zagađenoj šumi, uče o odvajanju otpada, njegovoj ponovnoj uporabi i sprječavanju njegova nastanka i o onima koji im trebaju pomagati.

Večernji program održan je na Trgu, namijenjen za sve uzraste: NISKE POBUDE I VISOKE PETE, Ulična zabava i
KLAUN ZVEKAN, Žongler, mađioničar i zabavljač.

Cirkuska predstava za djecu i odrasle gdje se pada preko loptica, skače preko čunjeva, gasi se vatra i ponovo pali, stvaraju se čuda iz ničega i nastaje Zvekan.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.