Search

Dvorac grofa Jankovića
Nalazi u samome središtu grada i zaštićeni je spomenik kulture Republike Hrvatske 1. kategorije,te je ujedno označen i kao najvrijednija barokna građevina u Bjelovarsko-Bilogorskoj županiji. Dvorac je sa svojim smještajem, veličanstvenim baroknim perivojem i zvjerinjakom postao mjesto oko kojeg se je razvijalo moderno naselje. Gradnja dvorca je završena 1777. godine i pripada grupi trokrilnih dvoraca 18. stoljeća “U” oblika. U dvorcu se nalazi 60-ak soba i prostorija, koncertna dvorana i salon.

[pano file=”panorame/dvorac/tour.html” preview=”panorame/dvorac/dvorac.jpg” panobox=”on”]

 

Rimska park šuma
U neposrednoj blizini središnjeg gradskog trga i Daruvarskih toplica nalazi se prirodna i zdrava park- šuma odnosno Rimska šuma. Rimska šuma obiluje različitim biljnim i životinjskim svijetom koji obitava na površini od 20 hektara. U njoj se također nalazi Židovsko groblje te Julius Brum.

[pano file=”panorame/rimska-suma/rimska-suma.html” preview=”panorame/rimska-suma/rimska-suma.jpg” panobox=”on”]

 

Termalni vodeni park AQUAE BALISSAE
Otvoreni bazeni – u ljetnoj sezoni na raspolaganju je preko 2 000 m2 vodenih površina. Posjetitelji se mogu odmoriti u dva velika bazena, dječjim bazenima, mirnoj rijeci dužine preko 200 m, dva tobogana, sunčalištu te raznim ugostiteljskim sadržajima poput restorana, kavane, bazenskog bara i restorana s brzom hranom…

Zatvoreni bazeni – tijekom zime posjetiteljima je na raspolaganju zatvoreni dio objekta s vodenim površinama preko 600 m2 od kojih izdvajamo bazen s četiri plivačke staze od 25 metara, dječji bazen, spilju, tobogan i whirlpool. Bazen obiluje mnoštvom vodenih efekata poput leđnih masaža, gejzira, bujice, vodenih tuševa te mnogo drugih oku i tijelu ugodnih sadržaja.

[pano file=”panorame/tvp/tour.html” preview=”panorame/tvp/tvp.jpg” panobox=”on”]

Više gradskih virtualnih panorama možete pogledati ovdje.

Skip to content