Turistička zajednica Daruvar-Papuk, i ovog proljeća u suradnji s Gradom Daruvarom i Daruvarskim toplicama, organizira 17. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i domaćih proizvoda u Daruvaru.

Sajam će se održati dana 20. travnja (subota) 2024. godine od 09,00 do 15,00 sati u Julijevom parku Daruvarskih toplica.

Daruvar je oduvijek grad parkova i prekrasnog očuvanog zelenila od centra grada pa sve do Petrovog vrha. Daruvar je grad s najviše osvojenih Zelenih cvjetova s titulom najuređenijeg malog grada kontinentalne Hrvatske. Uređeni parkovi nisu samo mjesto za odmor i opuštanje već su i idealna kulisa za održavanja raznih događanja poput Daruvarskog cvjetnog sajma u sklopu kojega sudjeluju razni izlagači s rukotvorinama, domaćim proizvodima i cvjećari pa je uživanje posjetitelja višestruko.

U takvom okruženju su ljepota i šarenilo izloženog cvijeća i ukrasnog bilja izraženiji, a razne rukotvorine i domaći proizvodi primamljiviji i ukusniji.

Ove godine će u sklopu Daruvarskog cvjetnog sajma, u prekrasnom ambijentu Lječilišnog perivoja Daruvarskih toplica biti veliki broj događanja pa pozivamo sve sugrađane i posjetitelje da prate Facebook stranicu Daruvarski cvjetni sajam na kojoj ćemo objavljivati najave i detalje za svako pojedino događanje.

Više na:

www.visitdaruvar.hr

https://www.facebook.com/Daruvarskicvjetnisajam/
https://www.facebook.com/TuristickaZajednicaDaruvarPapuk/

https://www.instagram.com/visit_daruvar/