Edukacije iz područja telekomunikacijskih sustava koju provodi RADA u suradnji s Gradom Daruvarom, HZZ-om i Roaming Networks kao partnerima napreduju odlično. Šestomjesečno osposobljavanje za tehničara za komunikaciju je neophodno za sve one koji žele se baviti razvojem i održavanjem sustava komunikacije.
Polaznike i njihove mentore posjetile su Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, Danica Cetin i Ravnateljica Razvojne agencije, Nicol Polenus te su prisustvovale na laboratorijskim vježbama koje su se održavale u sklopu ovog programa. U sklopu navedenoga osiguran im je sav materijal i oprema za rad te su polaznicima podijeljene kute, zaštitne naočale i rukavice.
Laboratorijske vježbe su ključni dio ovog programa i pružaju praktično iskustvo za polaznike edukacije. One se sastoje od niza praktičnih zadataka kojima su polaznici mogli primijeniti teorijska znanja koja su stekli tijekom predavanja. Osim toga, laboratorijske vježbe su pružile priliku polaznicima da se upoznaju s novom opremom koja im je osigurana i tehnologijama koje će koristiti u svojoj budućoj karijeri.
U srpnju ove godine planira se početak nove generacije. Ako ste zainteresirani i želite se prijaviti možete putem sljedeće poveznice – https://rada.hr/sestomjesecno-osposobljavanje-za…/