Danas, s početkom u 18:00 sati, u kinodvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar, održan je humanitarni koncert za Eniza, a koji je privukao brojne posjetitelje. Nastupali su Dino Purić, Antonio Mik, Jurica Leikauff, Juraj Šargač, Alen Novosel i Tomislav Milić. Ženska klapa Stentoria na žalost nije nastupila zbog bolesti članice.
Organizatori i pokrovitelji ovog plemenitog događaja bili su Planinarsko društvo Petrov Vrh, Grad Daruvar, Turistička zajednica Daruvar – Papuk, Pučko otvoreno učilište Daruvar, Zavičajni muzej Daruvar, Lipoton, Pčelarstvo Daruvar, Dječji vrtić Vladimir Nazor Daruvar i Ekonomska i turistička škola Daruvar.
Cjelokupni prihod od večerašnjeg koncerta namijenjen je Enizovoj rehabilitaciji, pružajući podršku i pomoć obitelji u teškim trenucima.
Enizu želimo brz i uspješan oporavak, te se zahvaljujemo svim sudionicima, organizatorima i posjetiteljima koji su svojim doprinosom učinili večerašnji koncert posebnim.
Večeras je skupljeno 2.059,21 eura, a sinoć na koncertu Geliptera skupljeno je 550 eura te će sveukupna sredstva biti uplaćena na Enizov račun.
Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.