Uspješno je izvršena primopredaja radova na energetskoj obnovi zgrade Policijske postaje Daruvar, ukupne vrijednosti od 1.493.784,40 kuna (s PDV-om).

Radovi na energetskoj obnovi zgrade Policijske postaje Daruvar započeli su dan 10. lipnja 2019. godine, a ugovoreni rok završetka bio je 31. listopada 2019. godine.

Radove na energetskoj obnovi zgrade izvela je tvrtka PROMONT-COMERCE d.o.o. iz Daruvara, Usluge izrade projektne dokumentacije i projektantskog nadzora obavila je tvrtka DAING d.o.o. iz Daruvara, dok je usluge stručnog nadzora nad izvođenjem radova obavila tvrtka AB2 PROJEKT j.d.o.o. iz Daruvara.

Zgrada Policijske postaje Daruvar prije projekta energetske obnove bila je svrstana u energetski razred C, dok je nakon realizacije projekta energetske obnove svrstana u energetski razred B.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Posrednička tijela na projektu su Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja (PT 1) i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (PT 2).
Svrha projekta je smanjenje potrošnje energije za grijanje od najmanje 50% na godišnjoj razini u odnosu na potrošnju energije prije provedbe mjera energetske obnove.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.