Dana 12. lipnja 2017. godine konstituirano je Gradsko vijeće Grada Daruvara. Sjednicu je za 12,00 sati  u Velikoj vijećnici Gradske uprave sazvala predstojnica Ureda državne uprave u Bjelovarsko – bilogorskoj županiji gđa. Branka Saks, a predsjedavajući do izbora predsjednice Gradskog vijeća bio je g. Stjepan Trkač. Novoizabrani vijećnici, njih 18 prisegnulo je da će svoju dužnost obavljati savjesno i odgovorno. Vijećnici koji će u naredne četiri godine predstavljati građanke i građane Daruvara su: Boris Peranović (HDZ), Ivana Kljajić (HDZ), Stjepan Trkač (HSU), Antun Romozi (HSU), Saša Coufal (HSS), Emina Šimek Kovačić (HSS), Snježana Hopp (NL Vladimira Bileka), Snježana Sabo (NL Vladimira Bileka), Lidija Dujmenović (NL Vladimira Bileka), Ivana Djedović (NL Volim Daruvar), Dinka Kavalir (NL Volim Daruvar), Sabina Bis (NL Damira Bajsa), Diana Takač (SDP), Miran Husak (HNS – Liberalni demokrati), Ranko Jeftimija (SDSS),  Marijan Fila (SDP), Igor Jareš (SDP) i Branko Kovačić (SU).

Na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana je gđa. Snježana Sabo, dok su prvi potpredsjednik g. Stjepan Trkač, a drugi potpredsjednik g. Marijan Fila.

Također, na sjednici su utvrđeni i članovi radnih tijela Gradskog vijeća. Za predsjednicu Mandatnog povjerenstva izabrana je Ivana Kljajić, a za članice Snježana Hopp i Sabina Bis. Povjerenstvom za izbor i imenovanja predsjedavat će Lidija Dujmenović, dok su članovi Antun Romozi i Diana Takač. U Povjerenstvo za Statut i Poslovnik izabran je Boris Peranović kao predsjednik te Lidija Dujmenović i Miran Husak za članove. Na čelu Povjerenstva za Proračun i financije bit će Snježana Hopp, dok će članovi biti Emina Šimek Kovačić i Marijan Fila, a Povjerenstvo za mjesnu samoupravu predvodit će Antun Romozi kao predsjednik te Snježana Sabo i Igor Jareš kao članovi.

Skip to content