Povodom uspješno odrađenog POP UP festivala koji se održao od 20. – 26. studenog, a kojim se javnost želi osvijestiti o važnosti emocionalne inteligencije, u Velikoj vijećnici Gradske uprave održan je evaluacijski sastanak svih sudionika festivala.

Može se reći da je daruvarski POP UP u usporedbi s ostalim festivalima koji su se održavali diljem svijeta bio jedan od sadržajno opširnijih, na zadovoljstvo svih sudionika, a posebice onih najmlađih.

Budući da je odluka o održavanju festivala donesena u veoma kratkom roku, a obzirom na zainteresiranost, iduće godine u održavanje POP UP festivala bit će uključen još i veći broj sudionika.

Posebne zahvale idu partnerima Grada Daruvara:

Ekonomskoj i turistička škola Daruvar, Osnovnoj školi Vladimira Nazora, Češkoj osnovnoj školi J.A. Komenskog, Češkom dječjem vrtiću Ferdi Mravencu Daruvar, Dječjem vrtiću “Vladimir Nazor” Daruvar, Glazbenoj školi Brune Bjelinskog Daruvar, Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar, Klubu Skok Daruvar i Sportskoj zajednici Grada Daruvara, njima se u ime Grada Daruvara zahvalila zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi te inicijatorica festivala zamjenica župana Tanja Novotni Golubić.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.