U Pučkom otvorenom učilištu Daruvar održan je koncert Roter Igel tria. Roter Igel trio osnovan je 2012. godine, a naziv trija potječe od imena bečke kavane “Zum roten Igel” koju su često posjećivali mnogi bečki glazbenici i skladatelji. Zajednička ljubav prema komornoj glazbi spojila je Taru Horvat, Andriju Šimića i Kosjenku Turkulin da osnuju ovaj glazbeni sastav. Trio je nastupio na brojnim festivalima klasične glazbe u više hrvatskih gradova.
Tara Horvat rođena je u Zagrebu, a violinu počinje svirati sa 10 godina pri GU Elly Bašić. Muzičku akademiju u Zagrebu, kao prvoplasirana na prijemnom ispitu, upisuje 2008. godine, a 2012. godine upisuje diplomski studij, također kao najbolja studentica u generaciji. Od jeseni 2013. godine, u sklopu Erasmus studijske razmjene, studira u klasi prof. Mariane Sirbu u Leipzigu. 2014. godine upisuje i svoj drugi diplomski studij na istoj akademiji koji završava 2016. godine. Kao solistica Tara je nastupala sa Zagrebačkom filharmonijom, Dubrovačkim Simfonijskim orkestrom, Simfonijskim orkestrom Muzičke akademije u Zagrebu, gudačkim orkestrom GU Elly Bašić, itd. Trenutno živi i radi u Leipzigu kao profesor na muzičkoj školi i slobodni umjetnik.
Andrija Šimić rođen je u Zagrebu, a školovanje započinje 1998. godine i upisuje OŠ Ksaver Šandor Gjalski i GU Elly Bašić u klasi prof. Dobrile Berković – Magdalenić, 2010. godine je maturirao. Iste godine je upisao Muzičku akademiju u Sarajevu gdje je i magistrirao 2015. i stekao zvanje magistra glazbenih umjetnosti. Tijekom školovanja sudjelovao je na brojnim natjecanjima i osvojio brojne nagrade od kojih se ističu: I. Nagrada na Državnom natjecanju u Dubrovniku u disciplini orkestri 2007. godine, I. nagrada na Državnom natjecanju u Opatiji u disciplini kvarteta 2008., II. nagrada na Državnom natjecanju u Opatiji u disciplini kvarteta 2009. godine, II. nagrada na Federalnom natjecanju u Sarajevu u disciplini solo 2012. godine, III. nagrada na međunarodnom natjecanju Davorin Jenko u Beogradu u disciplini tria 2013. godine. Trenutno radi kao nastavnik violončela u GU Elly Bašić.
Kosjenka Turkulin počela je učiti klavir u razredu Ljerke Čavić-Tomčik na Glazbenom učilištu Elly Bašić. Godine 2003. osvojila je stipendiju koja joj je omogućila da kao jedan od pet stipendista polazi Colleggio del mondo unito dell’ Adriatico u talijanskom gradiću Duinu. Diplomirala je klavir na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu u razredu Đorđa Stanettija, a komornu glazbu na Konzervatoriju u Parmi u razredu Pierpaola Maurizzija. Pohađala je dvogodišnji seminar komorne glazbe u razredu Parmskog Trija na Accadmia di Fiesole u Firenzi te sudjelovala na raznim seminarima komorne glazbe (Trio Čajkovski, David Geringas). Kao komorna glazbenica osvojila je prve nagrade na Međunarodnim natjecanjima Città di Montichiari (duo klavir i violončelo) i Riviera Etrusca (lied). Korepetitor je gudačkog odjela GU Elly Bašić u Zagrebu.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.