Danas je u Velikoj vijećnici Uprave Grada Daruvara s početkom u 9,00 sati održana radionica za Voditelje i Kontrolore projekta „Zaželi dostojanstven život u Daruvaru“.
Cilj radionice je upoznavanje voditelja i kontrolora sa samim projektom. Kontrolori vrše kontrolu mjesečnih izvješća i evidencija, kontroliraju rad žena na terenu, provode ankete s krajnjim korisnicima, rješavaju konfliktne situacije ukoliko dođe do toga i slično. Voditelji su odgovorni za provedbu i izvještavanje cijelog projekta, vrše kontrolu prispjele dokumentacije te istu arhivira, komunicira sa PT2, ugovara usluge i slično.
Krajnji korisnici programa su sve osobe starije od 65 godina, a koje ne primaju istu vrstu usluge iz nekog drugog izvora te osobe mlađe od 65 godina koje su u nepovoljnom položaju.
Na radionici su osim voditelja i kontrolora prisutni bili ispred Grada Daruvara Boris Peranović, viši stručni suradnik za pravne poslove, ravnateljica Razvojne agencije Daruvar Danica Cetin Pajer, ispred Općine Končanica, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Končanica Dalibor Tomašek te ispred Udruge osoba s invaliditetom izvršni direktor Davor Marić.
Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.