Dana, 22.rujna 2020. godine s početkom u 10,00 sati u Restoranu Terasa Daruvarskih Toplica u Daruvaru održana je Početna konferencija projekta „Revitalizacija Društveno-kulturnog centra Daruvar“.
Ugovor za projekt „Revitalizacija Društveno-kulturnog centra Daruvar“ potpisan je 29.svibnja 2020. godine, a nositelj projekta je Astronomsko društvo Kumova slama u partnerstvu s gradom Daruvarom, Ženskom klapom Stentoria, Foto film klubom Daruvar, Pučkim otvorenim učilištem Daruvar te Razvojnom agencijom Daruvar.
Cilj projekta je je unaprijediti suradnju OCD-a i lokalne zajednice na području grada Daruvara kroz revitalizaciju Društveno-kulturnog centra Daruvar i razvoj kulturnih programa za lokalni razvoj kroz jačanje civilno-javnog partnerstva i kapaciteta OCD-a.
Ukupan iznos EU potpore za projekt „Revitalizacija Društveno-kulturnog centra Daruvar“ iznosi 1.014.859,09 kuna uz stopu financiranja od 100% i trajanje 24 mjeseca. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).
Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.
Skip to content