U organizaciji Ministarstva rada i mirovinskog sustava, danas je u Slavonskom Brodu izvršeno svečano potpisivanje ugovora u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program za zapošljavanje žena”. Daruvar su predstavljali gradonačelnik Damir Lneniček i izvršni direktor Udruge osoba s invaliditetom Daruvar Davor Marić, a udruga je i nositelj projekta. Ugovore su korisnicima uručili ministar rada i mirovinskog sustava mr. sc. Marko Pavić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.
Partneri u provedbi projekta su: Grad Daruvar, Općina Dežanovac, Općina Končanica Centar za socijalnu skrb Daruvar i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Bjelovar. Projektom se želi zaposliti i dodatno obrazovati 30 žena, pripadnica ranjivih skupina na lokalnom području i omogućiti im lakši pristup otvorenom tržištu rada; za najmanje 120 krajnjih korisnika, pripadnika socijalno ugroženih skupina, povećati kvalitetu života i spriječiti njihovu institucionalizaciju.
Projekt traje ukupno 30 mjeseci, a odobrena sredstva za njegovo financiranje iznose 5.026.706,23 kuna. Projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena“ financira se sredstvima iz ESF-a u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“