Predstavljen roman Drage Hedla
Vrijeme seksa u doba nevinosti naziv je novog romana osječkog novinara i publicista Drage Hedla, koji je predstavljen sinoć u daruvarskoj Pučkoj knjižnici i čitaonici.

To je drugi Hedlov roman iz zamišljene autobiografske trilogije, nastavak Donjogradske obale. O njemu i njegovim kriminalističkim romanima, publicističkim knjigama, ali i novinarskim pričama, s autorom je razgovarao daruvarski novinar Mato Pejić.

Odlomke iz romana čitale su učenice Gimnazije Dora Đuras, Nikolina Žavcar i Tina Šepl, a pripremila ih je profesorica Romana Žukina. Glazbene ilustracije izveli su Valentina Mravlinčić (violina) i Željko Paić (gitara).

Promociji je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi i predsjednica gradskog vijeća Snježana Sabo. Predstavljanje knjige proteklo je u odličnoj atmosferi uz brojni auditorij.

Kako se dio radnje romana u Pragu, promocija u „glavnom gradu hrvatskih Čeha“ imala je češki štimung, kako kroz glazbenim uvod, tako i u atmosferi pivnice i degustaciju Staročeškog piva Pivovare Daruvar.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.