Dana 29. svibnja, Turistička zajednica Daruvar – Papuk objavila je Javni poziv za sudjelovanje u natjecanju za najbolje uređene izloge/poslovne prostore u vrijeme manifestacije VINODAR – najzabavniji festival vina koji se održava od 4. – 11. lipnja 2017. te su pozvani svi korisnici poslovnih prostora na području Grada Daruvara da urede svoje izloge i/ili poslovne prostore u duhu VINODARA i sudjeluju u natjecanju za najljepše uređen izlog/poslovni prostor.

Na Javni poziv prijavilo se osam sudionika, odnosno poslovnih prostora, koji su uredili svoje izloge na temu Vinodara: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar, Zalagaonica Mata, Hrvatska lutrija, M&G Shoes, Boutique Gaga, SAN-MET – Trgovina STIHL, Arena trgovina i Cvjećarnica Janoš. Svaki sudionik je uložio veliki trud u uređenje vlastitog izloga, pazilo se na sve detalje te je putem uređenja ispričana priča o manifestaciji Vinodar što nas iznimno veseli.

Izbor i ocjenjivanje najuređenijeg izloga/poslovnog prostora izvršila je Ocjenjivačka komisija 6. lipnja 2017. godine. Članice Ocjenjivačke komisije su gđa Snježana Hopp, Povjerenica Vlade RH za Grad Daruvar, Lidija Dujmenović, ravnateljica NIU Jednota i Ivana Plažanin Vuković, direktorica TZ Daruvar – Papuk.  Kriteriji ocjenjivanja su se odnosili na tonsko i kolorističko izražavanje, detalje, zadovoljavanje teme, odabir materijala koje su koristili pri uređenju izloga te cjelokupan dojam.

Prvo mjesto je osvojila Cvjećarnica Janoš, drugo mjesto SAN-MET – trgovina STIHL, dok je treće mjesto osvojila Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar.

Dodjela prigodnih nagrada i priznanja za prva tri mjesta bit će uručene dana 9. lipnja 2017. godine u sklopu otvorenja Vinodara – najzabavnijeg festivala vina u Dvorcu Janković u 11,00 sati.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u natjecanju, na njihovom trudu kojeg su uložili u uređenje izloga te pozivamo građane grada Daruvara da posjete navedene sudionike i pogledaju njihove jedinstvene uratke i kreacije.[su_custom_gallery source=”media: 5006,5007,5008,5009,5010″ limit=”100″ link=”image” target=”blank” width=”130″ height=”100″ title=”never”]