Danas je u kinodvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar, održana Predstava „Sarina nit“ namijenjena za učenike viših razreda osnovne škole.

Djevojčica Sara promatra stvarnost svojih roditelja čiji su razgovori i pažnja površni. No u svojim snovima pronalazi novi, čudesni svijet izgrađen od vlastitih želja, potreba, ali i strahova. Snovi su stvaralačka mašta, sposobnost da podsvjesne stvari prihvatimo kao stvarne i prisutne. Ma koliko god bili čudni, nejasni i strašni, na svoj osebujan način daju joj hrabrost, pomažu u suočavanju s problemima kako bi zabljesnula u najboljem svijetlu. Predstavu je režirala Ivana Peroš, a autorica teksta je Marija Solarević. Njen tekst izabran je na natječaju za dramu za mlade koji je u suradnji s portalom Drame.hr raspisala „Scena Gorica“.

U sklopu festivala Maska u kinodvorani s početkom u 19,00h održat će se i predstava Huligan u izvedbi Male scene Zagreb. Huligan je predstava o navijačima i navijačkoj supkulturi. Predstava je namijenjena mladima od 14 godina naviše.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

Skip to content