Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću: II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA GRADA DARUVARA ZA 2019. g.            

 Petak, 16. kolovoz 2019. g.

Grad Daruvar

Poštovani građani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Prijedloga II. Izmjena i dopuna proračuna Grada Daruvara za 2019. godinu. Dokument za savjetovanje moguće je pogledati OVDJE  i u Gradskoj upravi Grada Daruvara Trg kralja Tomislava 14 (ispred gradske vijećnice). Tema savjetovanja je: Donošenje Prijedloga II. Izmjena i dopuna proračuna Grada Daruvara za 2019. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Prijedloga II. Izmjena i dopuna proračuna Grada Daruvara za 2019. godinu.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Prijedloga II. Izmjena i dopuna proračuna Grada Daruvara za 2019. godinu.

Primjedbe i prijedloge uputiti na adresu elektroničke pošte: daruvar@daruvar.hr ili proracun@daruvar.hr

Savjetovanje je otvoreno do: 25. kolovoza 2019. godine.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije uputiti Gradskom vijeću na donošenje zbog provođenja projekata važnih za stanovnike Grada Daruvara.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanje s razlozima za prihvaćanje i moguće neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

II. IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA GRADA DARUVARA ZA 2019. g.

Skip to content