Kroz provedbu projekta „Development through Digital innovative Hubs in Gradiška, Daruvar, Lipik and Kotor“ u okviru programa prekogranične suradnje Interreg IPA Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020., provela se studijska posjeta Inovaciono poduzetničkom centru „Tehnopolis“ u Nikšiću, te Tehnološkom parku „INTERA“ u Mostaru u kojoj su sudjelovali poduzetnici, PMT, DIH osoblje i članovi PAB-a.
19.07.2022. organiziran je obilazak Tehnopolisa u Nikšiću i prezentacija primjera dobre prakse Tehnopolisa koji je najznačajniji Centar za razvoj start-up kompanija i poduzetništva u Crnoj Gori.
20.07.2022. zaputili smo se u Mostar gdje je organiziran obilazak „INTERA“ Tehnološkog Parka koji je neprofitna i nevladina organizacija osnovan 2011. godine s ciljem poticanja i podupiranja razvojnih gospodarskih procesa u regiji Hercegovine.Tehnopolis i Intera su kroz Prve pozive Interreg IPA CBC uspostavili Digitalne Inovativne HUb-ove te su i u drugom pozivu nastavili s razvojem projekata te su time odličan primjer dobre prakse koje je svakako vrijedi posjetiti.
Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.
Skip to content