Sutra, 2. lipnja 2023. g., će se na Trgu kralja Tomislava održati Press konferencija s početkom u 13,00 sati gdje će se predstaviti i dva sportska automobila koja su samo dio karavane TIE FLY.
Tema press konferencije biti će organizacija skorašnjeg turističko-gastronomskog projekta TIE FLY koji će se održati u sklopu Vinodara 2023., točnije 11. lipnja od 14:00 sati u Zavičajnom muzeju Daruvar.
TIE FLY jedinstveni je i originalan, hrvatski turističko-gastronomski projekt koji se ove godine održava 8. godinu za redom, a na njihovoj ruti ove godine se nalazi i Daruvar.
TIE FLY događaju prisustvuje 150 ljubitelja automobila s preko 65 luksuznih sportskih vozila i s preko 100 pomoćnog osoblja koje prolazi hrvatskim gradovima i regijama.
TIE FLY pokazao se najekskluzivnijim događajem do sada, povezujući sve premium segmente iz automobilske, hotelske, gastronomske, jahtarske industrije, industrije satova i luksuzne odjeće i obuće, pića i cigara.
Na press konferenciji govoriti će Gradonačelnik Grada Daruvara gosp. Damir Lneniček te Robert Bajs, organizator eventa, a prisustvovat će i sudionik eventa Davor Ivanjko.
SLUŽBENA WEB STRANICA: www.tie-fly.com
Skip to content