Dana 14. ožujka 2023. godine gradonačelnik Damir Lneniček sa predstavnicima tvrtke Multi sport d.o.o. iz Cerovlja potpisao je Ugovor o izvođenju radova na zamjeni sportskog poda i izvedbi drenaže Gradske sportske dvorane u Daruvaru.
Poslove stručnog nadzora nad izvođenjem radova vršit će tvrtka Daing d.o.o. iz Daruvara.
Predmetni radovi predviđaju demontažu postojećeg sportskog poda i ugradnju novog na ukupnoj površini od 1.345 m2, te izvođenje drenaže oko vanjskih zidova dvorane kojim će se riješiti višegodišnji problem prodiranja vlage u objekt.
Ukupna vrijednost radova iznosi 193.894,67 EUR od čega Ministarstvo turizma i sporta sufinancira iznos od 67.919,32 EUR, a Grad Daruvar ostatak do punog iznosa.
Nakon izvođenja ugovorenih radova Gradska sportska dvorana imat će potpuno novi sportski pod ( parket ) najviše kvalitete koji će biti značajno sigurniji i pogodniji za korištenje sportaša i koji će omogućiti održavanje sportskih priredbi najvišeg ranga.
Grad Daruvar odvaja značajna sredstva za gradski sport i poboljšanje gradske sportske infrastrukture i ovo je nakon Projekta sanacije borilišta Sokol još jedan značajan korak u tom smjeru.
Skip to content