Grad Daruvar u suradnji s Turističkom zajednicom Daruvar Papuk organizator je 7. Sajma cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme u Daruvaru.

Sajam se održava na glavnom gradskom trgu koji se prostire na 10.000m2 i pruža priliku izlagačima, njih 50-ak da rezerviraju dovoljno prostora za cijeli asortiman proizvoda.

U sklopu sajma program je dodatno upotpunjen gastro ponudom što privlači još veći broj posjetitelja. Sajamski prostor obogaćen je i ponudom prerađevina od voća i povrća te raznim kreativnim radionicama. Usporedno s cvjetnim sajmom, na glavnom gradskom trgu Radio Daruvar obilježava 50. godina emitiranja povodom čega sve građane časti glazbenim koncertima i gastronomskom ponudom.

Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvijetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Isto tako, građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, s toga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

Skip to content