Grad Daruvar, Daruvarske toplice i Turistička zajednica Daruvar – Papuk već dugi niz godina sudjeluju u vrijednim akcijama Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore na način da kandidiraju turističke subjekte i turističke djelatnike u turizmu na akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku, Čovjek ključ uspjeha u turizmu i Godišnje hrvatske turističke nagrade u kategoriji Destinacije godine.

Izuzetna nam je čast što možemo objaviti da je na ovogodišnjim Danima Hrvatskog turizma, koji se odrzavaju 25. i 26. listopada na Malom Lošinju, turistička destinacija Daruvar bogatija je za  2 vrijedne nagrade i 1 priznanje.

U projektu, kojeg provode Hrvatska turistička zajednica, Ministarstvo turizma RH i Hrvatska gospodarska komora, GODIŠNJE HRVATSKE TURISTIČKE NAGADE u kategoriji Destinacija godine – Najuspješnija destinacije turizma zdravlja  Destinacija Daruvar i Daruvarske toplice dobile su priznanje za finalista u navedenoj kategoriji.

U okviru akcije „21.Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017“ Hrvatske gospodarske komore  i ove godine provedeno je ocjenjivanje lječilišta i specijalnih bolnica te su najboljima dodijeljene nagrade i priznanja. U kategoriji Lječilište / SPA Daruvarske toplice su osvojile 1. mjesto.

U akciji Hrvatske turističke zajednice, „Čovjek ključ uspjeha u turizmu – Djelatnik godine“ u kategoriji Ostale uslužne djelatnosti, na nacionalnoj razini,  gospođi Suzani Jurišić ova vrijedna i prestižna nacionalna nagrada za djelatnika godine, dodijeljena je na Danima hrvatskog turizma 25. listopada 2017. u Malom Lošinju.

Podsjetimo, to je već šesta godina zaredom da djelatnici s područja grada Daruvara osvajaju nagrade Hrvatske turističke zajednice na nacionalnoj razini u kategoriji „Čovjek ključ uspjeha, djelatnik godine“ ; u 2012. godini gđa Senka Janček iz Daruvarskih toplica proglašena je djelatnicom godine u kategoriji Hortikulturni djelatnik, dok je u 2013. godini gđica Melita Pokorny, vlasnica Mini sirane Biogal, proglašena djelatnicom godine u kategoriji Djelatnik u ostalim uslužnim djelatnostima. U 2014. godini nagradu je osvojila gđa Milena Kelemin iz Pčelarstva Daruvar d.o.o. u kategoriji Djelatnik u ostalim uslužnim djelatnostima. U kategoriji Djelatnik hotelskog domaćinstva – gđa. Vesna Vizek, glavna domaćica u Daruvarskim toplicama i prvom Lječilišnom hotelu Termal *** s depadansom Arcadia***, osvojila je prvu nagradu u 2015. godini, dok je majstor pivar Pivovare Daruvar, gospodin Krešo Marić u 2016. godini proglašen Djelatnikom godine u kategoriji Ostale uslužne djelatnosti.

20171025_212907

Skip to content