Dana 28. listopada 2017. godine Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar – Papuk organiziraju predstavljanje turističke ponude destinacije Daruvar – Papuk na Cvjetnom trgu u Zagrebu u periodu od 09,00 – 18,00 sat. Na Cvjetnom trgu, u subotu, predstavit će se turistički ponuđači na 14 štandova. Oko 12,00 sati štandove će obići i gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić.
Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae” će predstavljati našu najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana, zatim bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavit će članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima, dok će kompletnu ponudu upotpuniti i ponuda jedinstvenih sireva OPG-a Jareš te ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva. Turistička zajednica Daruvar – Papuk, uz predstavljanje ostatka turističke ponude destinacije, također će predstaviti i Martinje 2017. – manifestacija koja će se održati 11. studenog 2017. u Daruvaru.
Također će svoju ponudu predstaviti i OPG Vončina sa svojim domaćim džemovima, pekmezima, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire i daruvarske likere, a udruge Ždralice i Korak dalje predstavit će svim zainteresiranim unikatne rukotvorine svojih članova.
Ovim putem pozivamo Vas da dođete na Cvjetni trg i na taj način uveličate naše predstavljanje turističke ponude građanima grada Zagreba.

Skip to content