Gradu Daruvaru su odobrena EU sredstva za energetsku obnovu Dječjeg vrtića „Vladimir Nazor“ Daruvar, na adresi J. Jelačića 24. Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.016.984,85 kn od toga prihvatljivi troškovi iznose 991.578,60 kn, a iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj za financiranje prihvatljivih troškova iznosi 605.210,31 kn.

Projektni prijedlog za obnovu Dječjeg vrtića „Vladimir Nazor“ Daruvar, Grad Daruvar je prijavio na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „ Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“, u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014-2020“.

Osim navedenog projekta, Grad je na isti Poziv prijavio i projektne prijedloge za energetsku obnovu zgrada Hrvatski dom i Društveni dom u Doljanima za koje je od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dobio Izjavu o spremnosti dokumentacije te se čekaju rezultati faze 2 o dodjeli bespovratnih sredstava.

Svi projektni prijedlozi napisani su od strane Upravnog odjela za gospodarstvo, graditeljstvo, prostorno uređenje i komunalne djelatnosti Grada Daruvara.

 

Skip to content