Daruvarčani su sinoć u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta imali prilike uživati u koncertu mladog i perspektivnog pianista Darka Arsova. Na programu su bila djela F. Chopina.
Pianist Darko Arsov rođen je u Makedoniji 1997. godine. Nakon završene osnovne muzičke škole 2011. upisuje se u srednju muzičku školu ‘’Sergej Mihajlov’’ u Štipu – odjel za klavir (klasa prof. Slavče Veličkova). Studij klavira nastavlja u Ljubljani. Trenutno pohađa 2. (drugu) godinu dodiplomskog studija na Akademiji za glasbo u Ljubljani u klasi prof. Vladimira Mlinarića.
Do sada je osvojio više nagrada na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima u Makedoniji i Srbiji. Na natjecanjima Davorin Jenko – Srbija, Šabac – Srbija (natjecanje mladih pianista), te na mnogim državnim natjecanjima u Makediniji je dobio nekoliko 1. nagrada, na Festivalu mladih pijanista u Skoplju je pobijedio te postao laureat natjecanja, na natjecanju Ohrid pearls je dobio 3. nagradu i nagradu za najbolju izvedbu makedonske skladbe. Na međunarodnom natjecanju v Sremskoj Mitrovici 2016. dobio je 2. nagradu. Usavršavao se na brojnim seminarima kod profesora Đorđa Milojkovića, Jurija Kota i Rubena Dalibaltayana. Studirao je i sa makedonskim pianistom Simonom Trpčeskim.