Ovog vikenda je održan Fra Ma Fu festival posvećen slavnom reporteru Franji Martinu Fuisu. Prva tri festivala održana su u Virovitici, Slatini, Pitomači te na Pustari Višnjica, 2018. godine održan je u Fažani i na Brijunima, a od 2019. održava se u Daruvaru. U subotu je održana izložba u nekadašnjoj tvornici Dalita pod nazivom “Dalit: After party” Krune Lokotara. Izložene su mobitelom slikane zapuštene hale nekadašnjeg tvorničkog giganta koje je osobno snimio. U dvorcu grofa Jankovića predstavljena je knjiga Život na dražbi Franje Luisa, zbornik Kad čujem Daruvar, 28 autora te je predstavljena knjiga „Lukine žene“ Petra Pismestrovića.
Predstavljena je i zbirka reportaža Vrabac protiv dabrova Vida Barića, prikazan dokumentarni film Od pakla do Hollywooda, Jona Krolla i Scotta Templetona te je održan okrugli stol naziva Reportaža katastrofa. Zahvaljujući kvalitetnom volonterskom radu članova Astronomskog društva „Kumova slama“ svi zainteresirani upoznati su činjenicom da se u Daruvaru nalazi jedno od najtamnijih neba u Hrvatskoj koje treba čuvati od svjetlosnog i drugog onečišćenja a kako bi svi mogli nesmetano promatrati nebo, zvijezde, zviježđa koje se u većini gradova ne može vidjeti stoga su sudionici festivala posjetili Petrov vrh.
Festival je završio dodjelom nagrada za reportažu i humanost u novinarstvu, a prvu nagradu dobila je novinarka Jutarnjeg lista Tena Šarčević za reportažu “Ispovijesti reporterke: Petrinja mi je u trenu nestala pred očima”.