Od danas na Trgu kralja Tomislava prema Julijevom parku možete posjetiti Božićni sajam u „Maloj ulici“. Sve do 23. prosinca moći ćete razgledati štandove te kupiti domaće proizvode i rukotvorine, a na pojedinim štandovima možete uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi uz zabavni program.
U petak 22. prosinca u Maloj ulici nas očekuje „Lošinjska večer“ uz Klapu Čikat, degustacija i podjela brudeta podvodnih ribolovaca (podjela brudeta je humanitarnog karaktera i prikupljaju se donacije za oboljelu djevojčicu Kristinu Hunjek), predstavljanje Plavog svijeta – dupina, prodaja proizvoda Miomirisnog vrta i radionica izrade Melema za usne od maslinovog ulja.
Božićni sajam u Maloj ulici je svakim danom od 17,00 do 22,00 sati, osim u subotu 23. prosinca kada nas očekuje bogat program od jutarnjih sati. Štandove možete posjetiti od 9,00 sati, a već u 9,30 sati nas očekuju Moto mrazevi koji će dijeliti darove potrebitoj djeci. U 10,45 sati nastupaju mažoretkinje Udruge Impress Daruvar, a točno u 11,00 sati na trg dolazi Djed Božićnjak koji će dijeliti medenjake i bombone djeci Daruvara. U 12,00 sati za građane Daruvara i sve posjetitelje dijelit će se fiš. Božićni sajam u subotu je otvoren do 13,00 sati.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.