Pivovara Daruvar nastavlja tradiciju uključivanja u lokalnu zajednicu
Današnjim sastankom gradonačelnika Daruvara g. Damira Lneničeka i predsjednika Uprave Pivovare Daruvar g. Davora Žmegača, dogovoreni su daljnji koraci suradnje između Grada i Pivovare, kao jednog od najvećih lokalnih poslodavaca.
Dotakli su se i Dana Piva, koji su održani proteklog vikenda i sabrali utiske tog velikog događaja u našem gradu.
Mnogi zajednički projekti su pred nama i veselimo se svim daljnjim suradnjama koje će privući interes za Grad i za Pivovaru. Kako smo početkom godine napravili strateški zaokret u našem poslovnom modelu, realizirali velike investicije vezane za modernizaciju naših pogona, naša poruka je jasna: Cilj nam je izgraditi suvremenu pivovaru, no svakako ostaviti i onaj važni sastojak tradicije, koji čini razliku.
Cilj nam je daljnji razvoj naše Pivovare i njenih brandova, no isto tako veliki naglasak stavljamo na sudjelovanje u radu i djelovanju lokalne zajednice, kako bi imali priliku svi zajedno rasti i graditi lijepu zajedničku budućnost, rekao je predsjednik Uprave Pivovare Daruvar g. Davor Žmegač.
Gradonačelnik Grada Daruvara g. Damir Lneniček poručio je: Zahvaljujući Pivovari Daruvar na značajnoj investiciji u našem gradu, koja je rezultirala povećanjem proizvodnje piva i dodatnim zapošljavanjem naših sugrađana, izražavam zahvalnost na vraćanju sjedišta pivovare u naš grad te na odličnoj organizaciji Dana piva koji su iza nas. Vjerujem da će zajednička suradnja između Pivovare, Grada i Turističke zajednice rezultirati još boljom ponudom Daruvara kao turističke destinacije.
Skip to content