U sklopu Vinodara koji je započeo 05. lipnja, u Daruvaru se održavaju brojna događanja i aktivnosti. Jedna od njih je i Poslovni uzlet grada Daruvara koji se održao 08. lipnja u restoranu Terasa Daruvarskih toplica. Radi se o besplatnim edukacijama i predavanjima za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe zainteresirane za usavršavanje svojih poslovnih i menadžerskih kompetencija te one koji se žele informirati o mogućnostima unaprjeđenja poslovanja, upravljanja i konkurentnosti u poslovnom svijetu, a koje je Grad Daruvar organizirao u suradnji s Poslovnim dnevnikom.

Edukacije je otvorio glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike poslovnog uzleta grada Daruvara pozdravio je i gradonačelnik Dalibor Rohlik. Na predavanjima govorilo se i raspravljalo o strateškom marketingu, razvoju zdravstvenog turizma, financijskom planiranju, uspješnom poslovanju, EU fondovima za ruralni razvoj te o razvoju i potpori poljoprivrednih gospodarstava.

Nakon edukacijskog dijela, navečer je uslijedio zabavni dio kojeg je obilježio koncert Ivana Zaka. Da se radi o velikoj zvijezdi na hrvatskoj estradi svjedoči popunjen Trg kralja Tomislava na kojem se koncert i održao. Zak je uz svoje poznate hitove izveo i nekoliko skladbi drugih poznatih estradnjaka. Daruvarčani su tako uživali u skoro dvosatnom glazbenom programu, a sljedeći koncert održat će se u petak na istom mjestu s početkom u 21,30 sati. Svira „Zabranjeno pušenje“.

Skip to content