Danas je u lječilišnom hotelu Termal potpisan ugovor o suradnji između jednog od najvećih turoperatora Travel Family i Daruvarskih toplica.
Ovim ugovorom Daruvarske toplice šire svoju ponudu i prisutnost na stranim tržištima, posebice Češke, s obzirom da turoperator obuhvaća unutar svoje grupacije 4 svjetski poznata brenda turističkih agencija: Vítkovice Tours, Viamare, VTT i Kovotour plus. Sve ove turističke agencije su etablirani turistički posrednici s velikim iskustvom u turizmu i zavidnim rezultatima dovođenja turista, s obzirom da su u predpandemijskoj 2019.g. imali više od 40.000 dolazaka, te su realizirali više od 400.000 noćenja u RH. Navedene 4 turističke agencije kao članice Travel Family grupe, organiziraju inozemne ture do toplica i wellness centara diljem Europe, te pokrivaju više od 30 destinacija diljem svijeta.
Direktorica turoperatora Travel Family od subote je boravila u Daruvarskim toplica u inspekcijskom obilasku destinacije. Osim sa smještajem, wellnessom i ostalim uslugama Daruvarskih toplica, te češkim specijalitetima u restoranu Terasa, upoznala se i sa turističkom ponudom destinacije, od vinskih podruma uz kušanje vina i autohtonih sireva, do tradicije proizvodnje Staročeškog piva. U sklopu turističkog obilaska grada, posjetili su i Saveza Čeha u RH, te se upoznali sa povijesti dolaska Čeha na ova područja, te manifestacijama koje se provode, a prirodne ljepote destinacije imali su priliku vidjeti i na 2 kotača, obilazeći jednu od biciklističkih staza uz pratnju znalaca.
Potpisivanju ugovora prisustvovali su uz direktoricu TRAVEL FAMILY te ravnatelja Daruvarskih toplica i direktorica TZ Daruvar–Papuk, Ivana Plažanin-Vuković te zamjenik gradonačelnika grada Daruvara i saborski zastupnik, g. Vladimir Bilek.
Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.