Poučeni prošlom akcijom zajedničkog ukrašavanja centra grada u vrijeme božićnih blagdana i u vrijeme uskršnjih blagdana odlučili smo zajednički ukrasiti naš grad.

Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar – Papuk u suradnji s Dječjim vrtićem „Vladimir Nazor“ Daruvar i Češkim dječjim vrtićem Ferde Mravenca Daruvar dana 10. travnja 2017. godine, s početkom u 10,00h organiziraju zajedničko ukrašavanje centra grada povodom blagdana Uskrsa.

Organizatori ovog događaja izradili su izradili dekoracije od prirodnih materijala, uskršnje košarice i uskršnje zečeve koji će biti postavljeni na debla drveća u centru gada.

U akciji zajedničkog ukrašavanja centra grada su uključeni i naši najmlađi zajedno sa svojim tetama i ravnateljicama vrtića, koji su na jedinstveni način ukrasili pisanice koje će u ponedjeljak 10. travnja 2017. u 10,30h postaviti u zajedničku košaru koja će biti postavljena ispred Gradske uprave.

Također, bitno je napomenuti da je ukrašavanje destinacije i za ovogodišnju akciju, rađeno u suradnji s Daruvarskim toplicama i Odsjekom Hortikulture. Stoga, istoga dana započinje i vanjsko ukrašavanje Lječilišnog perivoja Daruvarskih toplica od strane Odsjeka Hortikulture i Udruge umirovljenika Daruvar, što uvelike doprinosi uređenje destinacije u vrijeme Uskrsa.

Ovim putem pozivamo Vas da nam se pridružite i popratite akciju ukrašavanja našega grada i Lječilišnog perivoja Daruvarskih toplica i zajedno s nama obilježite početak blagdanskog raspoloženja.