I Daruvar se pridružio ekološkoj akciji čišćenja okoliša u organizaciji Coca-Cole Hrvatska, Konzuma, Jutarnjeg lista i Udruge gradova “Od izvora do mora”.
Akcija je održana danas, 27. svibnja a Grad ju je proveo uz pomoć stotinjak volontera iz udruga i organizacija: HVIDRA Daruvar, Moto klub Daruvar, UOSI, Ždralice, Foto film klub, Udruga umirovljenika, Udruga mladih NADA, Korak dalje, Hrvatske šume, Pučka knjižnica i čitaonica, Turistička zajednica Daruvar Papuk, Javna vatrogasna postrojba Daruvar, Razvojna agencija Daruvar RADA, kao i djelatnicima daruvarskih osnovnih i srednjih škola i vrtića.
Očišćene su brojne lokacije u gradu Rimska park šuma, doljansko jezero, hipodrom, šetnica uz toplicu, trgovi a velik posao su odradili članovi Moto kluba Daruvar koji su na Vranjevini zatekli ponovno aktivan izvor, te su uz prikupljen otpad uredili i potok do slapa.
Cilj projekta je podizanje svijesti o važnosti očuvanja okoliša i primjerenog odlaganja ambalažnog otpada, te se zahvaljujemo svim volonterima koji su se danas odazvali akciji.
Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.
Skip to content