I ove godine će se od 8. – 10. rujna 2017. godine predstaviti turistička ponuda destinacije Daruvar – Papuk na Trgu Republike Hrvatske u Malom Lošinju,  od 10,00 – 23,00 h.

Na glavnom trgu, u petak, subotu i nedjelju, predstavit će se turistički ponuđači na 13 štandova;

Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju će predstavljati našu najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana, zatim bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavit će članica Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima (OPG Matej Kovačević), dok će kompletnu ponudu upotpuniti i ponuda jedinstvenih sireva OPG-a Jareš te ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva i brenda 5th ELEMENT. Turistička zajednica Daruvar – Papuk, uz predstavljanje ostatka turističke ponude

Također svoju ponudu će predstaviti i OPG Vlasta Vončina sa svojim domaćim džemovima, pekmezima i rukotvorinama, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire od meda i daruvarske likere, a udruge „Korak dalje“ i „Ždralice“ će se predstaviti svim zainteresiranima s unikatnim rukotvorinama svojih članova.

 

Na prezentaciji destinacije sve dane bit će prisutan pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, graditeljstvo, prostorno uređenje i komunalne djelatnosti g. Ratko Vuković, te direktorica Turističke zajednice Daruvar – Papuk gđa. Ivana Plažanin Vuković.

Zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi, prof. na prezentaciji destinacije će biti u subotu, 9. rujna od 10,00 sati, a svoju prisutnost, u petak i subotu, 8. i 9. rujna 2017. god., na predstavljanju Daruvara u Malom Lošinju, potvrdila je i pomoćnica ministra turizma gđa. Olivera Shejbal.

[su_carousel source=”media: 5747,5748,5749,5750,5751,5752″ limit=”70″ link=”lightbox” height=”400″ items=”1″ title=”no” autoplay=”2000″ speed=”1500″]