Dvorac grofa Antuna Jankovića iz 18. stoljeća, koji se nalazi u samom središtu grada, zaštićeni je spomenik kulture Republike Hrvatske 1. kategorije i jedna od najvrjednijih baroknih građevina u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Dvorac grofa Antuna Jankovića nije stalno otvoren i u njemu se ne nalazi Muzej/muzejska zbirka, već se uz prethodnu najavu otvara posjetiteljima i pokazuju prostorije koje su uređene.

Danas, u prizemlju dvorca uređen je Vinski salon Daruvarske vinske ceste i Izložba pisanih dokumenata o obitelji Janković na mađarskom i hrvatskom jeziku autorice mađarske povjesničarke Terézije Jánosné Horváth Balogh, dok je na katu dvorca uređeno nekoliko prostorija; Glazbeni salon, Soba obitelji Janković, Soba židovske kulture i tradicije i Stalni izložbeni postav „Domovinski rat u Daruvaru“.

Dana 13. ožujka 2017. godine, održan je radni sastanak koji je sazvala povjerenica Vlade RH Snježana Hopp sa gosp. Aronom Bienenfeldom vezano za otvaranje Sobe židovske kulture i tradicije posjetiteljima i turističkim grupama koje posjećuju Dvorac grofa Antuna Jankovića. Na sastanku je dogovoreno da će Sobu židovske kulture i tradicije zainteresiranima, uz prethodnu najavu, otvarati Turistička zajednica Daruvar – Papuk nakon što gospodin Bienenfeld  dostavi, u pisanom obliku, tekst sa svim relevantnim informacijama kako bi gostima mogli ispričati priču, ukratko, povijest Židovske zajednice u gradu Daruvaru.

Nakon održanog sastanka, povjerenica Vlade RH Snježana Hopp, djelatnici Gradske uprave i Turističke zajednice Daruvar – Papuk zajedno s gospodinom Bienenfeldom obišli su Spomen sobu židovske kulture i tradicije.

Za posjet Dvorcu Jankovića kontaktirajte Gradsku upravu, Trg kralja Tomislava 14, tel: 043/331-241 ili Turistički ured Daruvar, Trg kralja Tomislava 12, tel. 043/331-382.